ΕΜΠΡΟΣ λοιπόν,τι κάθεστε;

Του Β. Τσερεμέγκλη

Χτίζετε; Τσιμεντώνετε; Φυλακίζετε;

Πολύ καλά το κάνετε. Έτσι πρέπει κι έτσι αρμόζει στην ανθρωπιά, τις αξίες και την δημιουργικότητα. Δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερες και να μολύνουν την γύρω απολυμασμένη ατμόσφαιρα των καθαρών ανθρώπων.

Αυτοί, οι καθαροί άνθρωποι είναι που επιβάλλουν τον καθαρμό από την επικινδυνότητα των ελευθέρων ανθρώπων . Αυτοί και μόνο αυτοί μπορούν να φτιάξουν το χαρμάνι της ονειρικής εκείνης κοινωνίας όπου η διαμαρτυρία, η διεκδίκηση, η αναταραχή, η αλληλεγγύη, η ελεύθερη δημιουργικότητα, η πολυχρωμία, η έκφραση, η αντίθεση δεν θα έχουν θέση. Εκείνης της κοινωνίας όπου η νεκρική σιγή ως επιβεβλημένη θα συντηρεί την απέραντη ησυχία του κοιμητηρίου. Εκεί όπου και τα περιστέρια γούτοι, θα το σκεφτούν πολύ αν πρέπει να μιλήσουν.

Φτιάξτε μια αποστείρωση διευρυμένων διαστάσεων. Ένα εργαστήριο σιωπής και καθυπόταξης.

ΕΜΠΡΟΣ λοιπόν τι κάθεστε. Τα υλικά είναι εδώ, τα έχουν παραδώσει οι εργολάβοι στην ώρα τους κι αδημονούν την αμοιβή τους. Βάλτε ΕΜΠΡΟΣ το εργοτάξιο και μην καθυστερείτε.

Ορθώστε εσείς το καθαρτήριο στην μεσαιωνική σας ονείρωξη. Καλλιεργήστε όσο μπορείτε την συνθήκη . Βαθύνετε το χάσμα όσο το δυνατόν περισσότερο. Τις πληγές κάντε τες ανυπόφορες.

Στο ανυπόφορο έρχεται η λύτρωση και τον Mεσαίωνα σας θα διαδεχθεί η Αναγέννηση.

Μην σταματάτε την θεάρεστη σας ύβρι ώσπου να έρθει η Νέμεσις και η καθόλου απίθανη Τείσις.

Πηγή: anatropinews.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s