Το ρωσικό κράτος έκλεισε το αναρχικό σαιτ «Автономное Действие» (Αυτόνομη Δράση)

Η «Αυτόνομη Δράση» ήταν πάντα μια ομάδα που διέδιδε τον αναρχισμό στον ρωσόφωνο χώρο. Δεν μας ενδιαφέρουν τα κρατικά σύνορα. Αλλά ανεξάρτητα από τις χώρες στις οποίες βρίσκονται οι συμμετέχοντες μας, οι κοινωνικές αλλαγές στη Ρωσία είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμάς.

Από αυτή την άποψη, για πολλά χρόνια προσπαθήσαμε να συμμορφωνόμαστε με τους νόμους της Ρωσικής Ομοσπονδίας όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να αποφευχθεί ο πλήρης αποκλεισμός του ιστότοπου avtonom.org και των κοινωνικών μας δικτύων. Κάθε χρόνο ήταν και πιο δύσκολα, οι απαγορεύσεις γίνονταν πιο παράλογες, αλλά προσπαθούσαμε να μείνουμε ξεμπλοκαρισμένοι. Τώρα, όταν ο πόλεμος δεν μπορεί να ονομαστεί πόλεμος και δεν μπορεί κανείς να είναι εναντίον του, αυτή η τακτική δεν δικαιολογείται.

Ως φυσικό αποτέλεσμα, στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κατόπιν αιτήματος της Γενικής Εισαγγελίας και η ομάδα μας Vkontakte αποκλείστηκαν. Ταυτόχρονα, η ομάδα VK είναι διαθέσιμη μέσω VPN και Tor, αλλά δεν τη χρειαζόμαστε σε αυτή τη μορφή και δεν θα την αναπτύξουμε στο εγγύς μέλλον. Μέχρι στιγμής, χωρίς VPN και Tor, το και το κανάλι μας στο είναι διαθέσιμα στη Ρωσία . Σίγουρα θα βρούμε νέους τρόπους για να παρακάμψουμε τη λογοκρισία. Εγγραφείτε στα , καθώς και στην μας – το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη Ρωσία δεν έχει ακόμη αποκλειστεί.

Υ.Γ. Εάν είναι δυνατόν, αρνηθείτε να χρησιμοποιήσετε το Vkontakte καταρχήν, λόγω της στενής φιλίας αυτού του κοινωνικού δικτύου με τους αστυνομικούς. Αφήστε το VK!

Πηγή: https://avtonom-org.translate.goog/

Firefox_Screenshot_2022-03-14T10-18-33.507Z

Δείτε και αυτά:

Ρωσία: Αντιπολεμική αναταραχή

Ρώσοι αναρχικοί ενάντια στον πόλεμο του καθεστώτος Πούτιν με την Ουκρανία

Ρώσοι αναρχικοί:Ενάντια στις προσαρτήσεις και στην αυτοκρατορική επιθετικότητα

Σωρεία συλλήψεων και λογοκρισία στις ρωσικές αντιπολεμικές διαδηλώσεις

Παγκόσμιο Μανιφέστο Φεμινιστικής Αντίστασης Ενάντια στον Πόλεμο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s